SI LUMEA MEA

Simplifica-ti spatiul…si viata!

November 7, 2014
zen_room copy

Pentru ca totul in jurul nostru se misca din ce in ce mai repede, “acasa” e locul pe care poti sa-l controlezi si sa-l aduci in punctul in care tot ce te inconjoara sa-ti devina “prieten”; pentru asta insa e nevoie in primul rand sa renunti la lucrurile inutile care te inconjoara si-ti mananca din spatiu. Lake-Lugano-Residence-110Villa-Koh-Samui-6-323x216
Stiu ca e greu sa te desparti si :) de obiecte dar e primul pas in a-ti simplifica viata: “a simplifica inseamna a infrumuseta”! E un citat din cartile astea doua pe care vi le recomand daca v-ati decis ca SIMPLE IS BETTER.FullSizeRender 12
Zonele de depozitare sunt cele mai importante,cred ca sunt cele care ar trebui privilegiate intr-o casa. Creandu-va niste dressinguri mari,pe un perete intreg de exemplu,sau expoatand colturile incaperilor, veti avea totul mai bine organizat: “spatiu ,lumina si ordine,  iata de ce are nevoie omul ca sa traiasca, pe langa o farfurie de mancare si un pat”  (Le Corbousier).

minimalist-apartment-Poland-7-323x216

modern-apartment-stockholm-6

In hoteluri sau in celebrele spauri mobila este redusa; cred ca doar in spatiile simple te poti relaxa,”abundenta nu aduce nici gratie, nici eleganta”.

modern-apartment-stockholm-9

minimalist-apartment-Poland-5-323x216

Stiati ca cinci minute ii sunt necesare unui japonez pentru o calatorie lunga? “Are putine nevoi. Capacitatea de a trai fara poveri, fara mobila, cu un minim de haine il face superior in aceasta lupta constanta care este viata”(Lafacalio Hearn).

zen_room copy

Modern-Bathroom-Vanity-Furniture-1-469x351

images copy 3 

sursa freshome

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply