EU

Intre fete :) 1

September 21, 2015

M-am gandit sa scriu despre lucrurile descoperite si verificate in timp, accesibile si care sa ne simplifice, pe cat posibil, viata. Astazi, despre un lucru de care eu sunt dependenta… machiajul :) .FullSizeRender 14

Cred ca fiecare femeie observa de-a lungul timpului ca tenul ei se schimba; nu ma refer aici la riduri, elasticitate…toate transformarile pe care anii ne invata sa le acceptam ci la ceea ce se numeste “tipul de ten”. Acum 20 de ani aveam tenul uscat, astazi am un ten mixt. Nu de ce s-a schimbat e problema ci faptul ca machiajul “se duce” :) ; suna cunoscut :) ?

Am incercat baze de machiaj, am schimbat fondul de ten, am marit cantitatea de pudra…finalul era doar un surplus de fard si si nu asteptata rezistenta a machiajului si aspectul acela fresh pe care cred ca toate-l cautam.

Si pentru ca anul asta am descoperit ceva ce functioneaza, pe bune :) , m-am gandit ca poate va intereseaza: cea mai buna baza de machiaj este crema de protectie solara  (pentru fata, desigur). Verificat! Recunosc, pana acum nu o foloseam decat la plaja, asa ca mi se pare un dublu castig; fata e protejata si machiajul rezista :). Folosesc una extrem de accesibila, cumparata din supermarket… pana acum e cea mai buna din cele testate, deci nu alergati dupa un produs neaparat scump. Uitati-va mai bine dupa un produs cat mai natural… IMG_2337Functioneaza, pe cuvant! :)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply