SI LUMEA MEA

“bunatatea, o treapta spre cer”

December 17, 2014
ppqnZ

Traim intr-o tara saraca. Si lucru’ asta e parca mai evident in perioada asta: mame bolnave care nu au nici cu ce-si hrani copiii, vieti traite la lumina lampii si incalzite la o flacara de aragaz care si aia arde rar, barbati invalizi uitati prin apartamente reci la usa carora nu mai bate nimeni, tineri care cer ajutorul pentru ca un diagnostic crancen le opreste  viata cand ea ar trebui sa inceapa.

_MG_0650

Sunt multe mesaje umanitare; Slava Domnului sunt multi care vor si care pot sa le auda; pentru ca exista si oameni care se intreaba incet…cum sa-l ajut pe altu’ cand nu pot sa ma ajut pe mine…asa cum ii avem si pe cei care spun nu ma intereseaza, nu-i treaba mea…

_MG_0669

Cam pentru motivul asta au aparut ONG-urile; adica organizariile neguvernamentale; adica nu primesc bani de la stat desi se ocupa de cazurile sociale, adica se finanteaza singure, prin oameni care incearca sa stranga fonduri.

_MG_0688

SOS Satele Copiilor este o astfel organizatie; v-am vorbit despre ei si despre copiii de care se ocupa in  postarea “In telefonul nimanui”. Sunt 240 de copii; sunt ingrijiti de mame sociale. Atunci a fost lansat nr 8844 la care, lasand textul MAMA, dati lunar 2 euro acestor copii; celor care au facut asta le multumesc, ca si celor care ar vrea dar nu pot s-o faca; inca se mai pot trimite SMS-uri…

_MG_0649

Stiti magazinele de jucarii Imaginarium? Si ei s-au gandit la copii de la SOS Satele Copiilor si au facut o jucarie, ursuletul Kiko Nico Red pe care atunci cand il cumparati trimiteti automat 20 de lei catre copiii care nu au cui sa spuna mama.

_MG_0700

Veti vedea coltul asta rosu si poate va veti aminti atunci cand cumparati un cadou si de SOS Satele Copiilor.

_MG_0681

…si-l veti cumpara si pe Kiko Niko Red.

FullSizeRender

Nu conteaza in care CER crezi, cum arata el, conteaza ca stii ca macar o zi din viata unui om e mai usoara pentru ca ai ajutat si tu, pentru ca bunatatea e o treapta spre cer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply